SHËRBIM LIGJOR I THJESHTË DHE I QARTË

Llojet e dokumentave ligjore

Sipas kërkesave tuaja

Pyesni avokatin

Merrni përgjigje në kohë reale

Kontakt

Mënyra të ndryshme kontakti me ne

Pse ne?

Nëse ju duhet një dokument ligjor ne kemi krijuar një model unik, ku ti e di me saktësi se sa do të përfitosh nga shërbimi jonë dhe sa të duhet të paguash në fund për këtë shërbim. Pasi ke kryer pagesën ti je i bindur plotësisht se ke përfituar nje shërbim nga profesionistët më të mirë të fushës.
Shmangni takimet, humbjen e kohës dhe shpenzimet e tepërta
Kontaktoni direkt me zyrën e avokatisë nëpërmjet chat-it online

Si funksionon

Motoja Jonë

Cdo gje qe ne bejme, besojme dhe mendojme se mund te sfidojme dhe ndryshojme rrenjesisht gjendjen aktuale , tradicionale (status quo-n), ne besojme ne te menduarit ndryshe, ne besojme dhe mendojme se kjo gjendje duhet te ndryshoje shume shpejt.

Menyra se si e sfidojme dhe ndryshojme kete status quo (gjendje aktuale ) eshte duke realizuar produkte dhe sherbime profesionale, cilesore, te testuara paraprakisht,sipas ligjit, me nje cmim shume te lire ekonomikisht dhe lehtesisht te aksesueshme nga kudo, kurdohere, ne cdo moment 24 ore ne 7 dite te javes dhe kushdo ne Shqiperi apo jashte saj.

Ne jemi ketu per te zgjidhur problemin Tuaj ligjor.

Mjafton vetem nje smartphone , kompjuter apo tablet per te perfituar nga sherbimet Tona si dhe per t'u lidhur me ne.

A deshiron te zgjedhesh nje nga formulart tane ligjor apo te diskutosh me avokatin Tone per ti dhene zgjidhje problemit Tuaj ligjor?

Kryej te gjitha nevojat e tua ligjore on line.

Krijo dokumenta ligjore, kontrata qeraje, huaje, bashkepunimi, padi, kallezime etj, nepermjet platformave tona te parapergatitura , menjehere , te sigurta, profesionale, cilesore dhe te rishikuara paraprakisht nga avokatet Tane me pervoje.

Shërbimet që ofrojmë

Çështje Familjare

Perfaqësime ligjore te te gjitha llojeve

Konsulencë në lidhje me kontratat


Çështje Penale, Civile dhe Administrative

Çështje ligjore lidhur me pronësinë

Ceshtje ne fushen e aksidenteve rrugore te personit ne pune


Vlersim ligjor lidhur me kontratat e ndryshme

Konsultimet ligjore lidhur me shoqerite tregtare

Pronësia intelektuale, Markat, Patentat


Konsulencë për investimet e huaja në Shqipëri

Konsulencë në lidhje me mjekimin e pakujdesshëm

Konsulencë në fushën e privatësisë dhe të mbrojtjes së të dhënave personale


Ekspertizë në fushën e hartimit të projekteve të Bashkimit Evropian

Konsulencë ligjore për shtetas shqiptarë dhe të huaj të cilët jetojnë jashtë territorit të Shqipërisë

Kontaktim dhe orientim për të huajt (kryesisht Italianë) të cilet vijne ne Shqiperi dhe jane te Ineresuar te investojnë në Shqiperi për agroturizem ose për turizëm shëndetësor


Këshilla te ndyshme ligjore lidhur me hapjen e nje binzesi te ri dhe mbarvajtjen biznesit ekzistues

Investigime/hetime private nga investigues profesionistë

Shërbime përmbarimore


Heqje ekspulsi

Mbrojtje ligjore ne fushen e biznesit

Ndihme ligjore ne marredheniet e punes


Perkthim zyrtar te dokumentave ligjore

Pergatitje dokumentacioni per tendera dhe prokurime publike

Mbrojtje ligjore ne fushen bankare

Opinioni i klienteve per sherbimet tona

Av. A.Budini

Jam avokat ne profesion. Gjate punes me duhej urgjent nje dokument ligjor .Avokatim.com me ofroi nje sherbim shume profesional dhe shume te shpejt. Sherbim i cili me kurseu kohe dhe para. Kur te kem perseri nevoje per nje sherbim te tille do ta perdor perseri faqen tuaj.

aida

Pershendetje, une jam nje kliente qe mora sherbim avokatie nga kjo zyre. I gjithe stafi ishin shume te komunikueshem, miqesore, profesionist te zotet te cilet nuk te linin vend per gabime, por te thone qe ne fillim se si duhet vepruar, cfare eshte e drejte dhe cfare eshte e gabuar per ty. Me pak fjale kjo eshte zyra e avokatise me e vleresuar prej meje (pasi halli me ka bere te njoh shume te tilla) me avokatet me te mire ne treg.

Geri B.Hasani

Pershendetje. U be ca kohe qe po mendoja te hapja nje gjyq civil per nje ceshtje shume te rendesishme per jeten time. Sot me perfaqesimin dinjitoz te kesaj zyre une e fitova kete gjyq kjo fale edhe eksperiences shume te gjate qe kjo zyre ka. Ju faleminderit , e ndija detyrim te shkruaja kete pershtypje me qellim qe eksperiencen time pozitive ta perfitojne edhe persona te tjere me te njejtin hall si une.

Neritan

Është një firme shumë e besueshme dhe profesionale. Mendoj se një model te tillë shqiptaret e meritonin edhe me heret pasi eshte nje popull qe ka vuajtur shume nga padrejtesite. Problemin ligjor që kisha ma zgjidhen shumë shpejt dhe i përgëzoj për nismën që keni ndërmarrë.

Marjeta

Jam ekonomiste ne firme private me duhej nje kontrate punesimi dhe e shkarkova . Plotesimi i formave (pyetje-pergjigje) ishte shume i thjeshte dhe dokumenti shume profesional dhe i azhornuar me te dhenat e fundit ligjore.

Emri*

Feedback