AVOKAT DHE VIKTIM SE BASHKU KUNDER DHUNES

Duke marrë shkas nga kronikat e fundit në lajme, ku po vërehet rritja e rasteve të dhunës së familje, shërbimi ligjor “Avokatim im”, është duke ndjekur më vëmendje të madhe rastet të cilat po bëhen shqetësuese për gjithë shoqërinë dhe po cënojnë në thelb “familjen”.Shërbimi ligjor “Avokati im”, duke parë me shqetësim hap pas hapi të gjitha rastet solidariozhet me të gjitha viktimat e dhunës në familje, duke ofruar mbështetje për të gjitha rastet.Ndiejmë përgjegjësinë për të qënë prane çdo personi që ndihet i kërcënuar apo i dhunuar në familje duke ju kujtuar se ofrojmë:- Konsulence ligjore për të gjitha rastet e dhunës në familje- Mbrojtje duke përdorur mjetet ligjore (urdhër mbrojtje, denoncim)- Konsulencë mbi personat që duan të divorcohen- Mbështetje të plotë për procedurën e divorcitPër t’ju ardhur në ndihmë, vëmë në dispozicionin tuaj nr. 0693366999 telefonit ku mund të telefonini në çdo moment, për ndihmë, për këshille, për asistencë ligjore si dhe për të lënë takim pranë ambienteve të zyrës tonë. Së bashku, kundra dhunës!Avokat ne Tirane, zyre avokatie ne Tirane.

Nese doni nje avokat profesionist dhe te mirekuptueshem per problemin tuaj , na shkruani ne whatsapp, viber, cel, 00355693366999, ne faqen tone ne facebook Avokatim.com apo web faqe www.avokatim .com