Blog/informacione te ndryshme

SHERBIME AVOKATIM-AIDASPORTEL

AVOKAT, avokat ne tirane, ekspuls, leje pune, leje qendrimi , vize ne shqiperi.


All Posts

Kujdes !!! Perdorimi i Motorreve elektrik, ne rruge ne shume raste perben veper penale dhe denohet me burg .

Kujdes!!! Motorret elektrik ne shumicen e rasteve kane nevoje per patente dhe kjo mungese ne dokumentacion mund tju fusi edhe ne burg


All Posts

Ndryshimet ligjore persa i perket aksidenteve rrugore

Avokat ne Tirane , zyre avokatie ne Tirane. Ndryshimet ligjore persa i perket aksidenteve rrugore


All Posts

Avokat ne Tirane per aksidentet rrugore dhe ne pune

Avokat ne Tirane per aksidentet rrugore dhe ne pune


All Posts

Menyrat e fitimit te pronesise me ligj ne Shqiperi

Avokat ne Tirane per prona, aksidente , biznese , familje, pasuri, falsifikim dokumentesh , avokat per pronat, avokat per viza leje qendrimi


All Posts

Si behet nje Aplikim per regjistrim martese te kryer jashte shqiperise

Avokat ne tirane per aksidente , biznese , familje, pasuri, falsifikim dokumentesh , avokat per pronat, avokat per viza leje qendrimi


All Posts

Avokat per viza dhe leje qendrimi ne Shqiperi

avokat ne tirane per aksidente , biznese , familje, pasuri, falsifikim dokumentesh , avokat per pronat, avokat per viza leje qendrimi


AVOKAT DHE VIKTIM SE BASHKU KUNDER DHUNES

avokat ne tirane per divorc, ndarje, shkurorezim


DIVORCI DHE ORIGJINA E TIJ

avokat ne tirane per divorc, ndarje, shkurorezim


DHUNA NE FAMILJE, PADIA CIVILE DHE DENONCIMI PENAL

avokat ne tirane per divorc, ndarje, shkurorezim