Avokat ne Tirane per aksidentet rrugore dhe ne pune

Avokat ne Tirane per aksidentet rrugore dhe ne pune

Vetem atehere kur na ndodh nje aksident ne fillojme te mendojme rreth tij dhe rreth problematikave qe mund te na dali me siguracionin e makines. Vetem atehere ne e kuptojme se sa i rendesishem eshte ai . Ne shume raste jo vetem makina juaj demtohet ne nje aksident por edhe vete ju mund te plagoseni ne nje te tille.

Ti e blen sigurimin e makines me idene se nje dite ai do te vleje dhe komapnia do te te te paguaje per demet e shkaktuara nga aksidenti . Po nuk eshte gjithmone keshtu . Ne nje moment te tille kur aksidenti ndodh te gjitha ato premtimet e shumta , te shfrenuara qe te jane bere nga kompania e sigurimit kur kane dashur qe ti tce zgjedhesh ata , ato premtime kane rene , kane ikur tani po pikerisht tani fillon problemi. Kompanite e sigurimit nuk jane miqte , familjaret apo shoket tane ata thjesht bejne biznes . Dhe sic cdo biznes kompania mundohet te maksimizoj fitimet duke ulur kostot sa me poshte ti jepet mundesia. Ne cdo aksident automobilistik kompanise i ikin shuma te medha parash , prandaj kompanite mundohen te mohojne sa me shume akidente automobilistike qe te jete e mundur . Ti mund te paguash pafundeisht per siguracionin po prape kompania do mundohet te ta mohoje vleren reale te demit.

Ti nuk e ke idene se cfare marifetesh mund te bej nje kompani qe te mos paguaj demin e akidentit.

Prandaj beni mire te kujtoni keto pika te rendesishme ne rast aksidenti;

  • Telefono dhe merr menjehere nje avokat, ler cte thote kompania e sigurimit.
  • Shoqerite e sigurimit perdorin tekonlogjine e fundit me qellim te paguajne sa me pak.
  • Asnjehere mos firmos , nenshkruaj dokumenetacion nga kompanite e sigurimit ne rast aksidenti pa kontaktuar me pare me nja avokat.
  • Me kujdes kur i jepi informacion te detajuar dhe konfidencial llamarinistit, mekanikut i cili po te rregullon makinen .
Avokat ne Tirane per aksidentet rrugore dhe ne pune