Pse ne?

#1 Dokumenta të rëndësishëm ligjor

Në avokatim.com ju mund të shkarkoni dokumentat e pergatitura nga avokatet e zyres sone pa asnje pagese.

#3 Si funksionion?

Pasi keni shkarkuar dokumentin e përgatitur nga avokat ët tanë ju vetëm duhet të vendosni të dhënat tuaja në dokument.

#2 Dokumentacion i hartuar nga avokatë

Dokumentet tona janë hartuar dhe shqyrtuar nga avokat të fushës. Gjithçka që duhet të bëni është të shkarkoni dokumentin.

#4 Cilësi e garantuar

Detyrimi jonë është t’ju ofrojmë një cilësi të garantuar lidhur me të gjitha dokumentet tona ligjore dhe formularët. Dokumentet tona janë të rifreskuar (azhornuara apo update-uar) me ndryshimet e fundit te legjislacionit.

Fakte të rëndësishme

A e di se ne Shqiperi ka rreth 160 mije biznese te regjistruara aktive, 50-60 mije vetem ne Tirane, ku 20-30 mije regjistrohen per here te pare ne vit dhe shume nga ato i marrin punonjesit ne pune me nje kontrate verbale, duke shtrenguar doren, ne mirebesim apo qofte duke marre nga ekonomisti i tyre (i cili nuk eshte specialist i fushes, jurist apo avokat) nje kontrate, i cili kete “dokument” e ka huazuar diku falas, pa e ditur fare se eshte ose jo ne kuadrin ligjor , e rifreskuar me te dhenat dhe kerkesat e fundit ligjore, apo nese e mbron punedhensin e tij nga problemet e mevonshme qe mund te lindin ne te ardhmen me punemarresin . E njejta situate ndodh edhe per kontratat e qerase. A e dini se shqiperia ka rreth 500 mije objekte ku bejne pjese ketu , objekte qe perdoren per banim, biznese etj dhe nga keto rreth 200 mije jane vetem ne Tirane. Vetem ne Tirane cdo vit vijne rreth 150 mije studente. Gjithashtu nga statisitikat vertetohet se Tirane shtohet, rritet cdo dite me rreth 70 banore, pra me rreth 30 000 banore ne vit. Po ashtu Tirana shtohet me rreth 10 000 makina cdo vit. Ne dite ne Tirane qarkullojne rreth 200 mije mjete nga keto 70 mije vijne nga jashte Tiranes. Ne Tirane pronar makinash jane vetem 15% e popullsise se saj. Pra, i gjithe ky qarkullim civil ne shumicen e rasteve mbetet pa e dokumentuar mardhenien e tyre kur ndertesa, makina, jepet me qera ,hua etj. Kjo per arsye te ndryshme , neglizhence , pamundesi ekonomike apo pamundesise aksesi territorial me zyrat ligjore qe e ofrojne kete sherbim. Tanime me sherbimin tone behet i mundur dokumentimi i kesaj mardhenie ne baze te ligjit dhe Ju jeni me i mbrojtur nese shtepia apo dyqani juaj vidhet, doni te merrni nje hua dhe u duhet nje dokument per te pershkruar likujditetin Tuaj, u duhet nje dokument ligjor per t’jua paraqitur organeve tatimore etj. A e dini se Shqiperia ka rreth 8 miliard dollar arketime ne banka dhe po aq ne te zeze (te cilat mbahen sic i thote populli poshte dyshekut ) dhe nuk shfrytezohet. E ne shumicen e rasteve keto para shqiptaret edhe kur i japin e i marrin hua me njeri tjetrin, pa as edhe nje dokument i cili ta vertetoje kete mardhenie por ata veprojne ne mirebesim. Ketu lind problemi. Kjo ka sjell si rrjedhoje nje plage sociale ne shoqerine tone. Tanime nepermjet platformes tone ju keni mundesi ta dokumentoni kete mardhenie dhe neser nese do te keni nevoje dhe do tju duhet , do te keni nje prove shume te rendesishme per ta paraqitur ne gjykate. A e dini se ne Tirane behen cdo dite rreth 3000 kerkesa te ndryshme nga qytetaret ne institucione shteterore per problematika te ndryshme. Ku ben pjese, nga hapja e nje biznesi te ri deri tek lejet e ndertimit etj. A e dini se 1 ne 3 cifte te sapomartuara ndahen , pra ne shqiperi zhvillohen ne gjykata, rreth 7000 divorce ne vit nga keto 2000 vetem ne Tirane. E njejta situate ndodh edhe ne te gjithe sitemin gjyqesor. A e dini se ne nje vit gjykatat tona penale, civile dhe administrative, te treja shkallet, shqyrtojne rreth 100 000 ceshtje. Nga keto rreth 70 % te rasteve nuk kane nje avokat ose u eshte caktuar nje avokat kryesisht i cili nuk eshte se ka rezultuar shume eficent. Kjo per shkaqe te ndryshme , pageses se ulet, profesionalizmit si dhe ngarkeses se shumte ne pune. Duke i qendruar thenies shtet ligjor dhe drejtesi per te gjithe (pra pa dallim mundesi pagese financiare) ne ofrojme nje sherbim shume te lire dhe te perballueshem financiarisht nga kushdo. Shoqeruar kjo me nje zgjidhje profesionale te problemit tuaj nga stafi jone akademik dhe profesional. Ne pak minuta ju mund tu pergjigjeni disa pyetjeve te thjeshta dhe tanime ju jeni gati te vijoi ta perdorni dokumentin tuaj te personalizuar ligjor. Motua e shoqerise “ avokatim.com” eshte “sa me shume me nje pagese sa me te ulet” .

pse ne