AVOKAT NË TIRANË DHE ZYRË AVOKATIE

Ju nuk do paguani asgjë derisa ne të fitojmë në rastet e aksidenteve në punë, në rrugë, mjekimi i pakujdesshëm dhe falsifikim dokumentash pronësie.

Përgatit vetë një dokument ligjor


Ju mund të përgatisni vetë dokumenta ligjore pa ndihmën e askujt, "Avokat im" ka pëgatitur modelet për ty. Kliko për të parë listën

Pyesni avokatin


Merrni kontakt të drejtpërdrejtë me një avokat. Konsultohu me avokatin në kohë reale, ne jemi këtu për ty. Kliko për të pyetur

Kërko takim me një avokat


Rezervo një takim me një avokat. Në studion tonë të avokatisë do gjesh gjithmonë avokatin e duhur për ty. Kliko për të rezervuar

Pse ne?

Zyra jonë e avokatisë funksionon në dy mënyra:

1-Kontakto drejtpërdrejt dhe merr zgjidhje të shpejtë nga avokatët tanë.
2-Nëse ju duhet një dokument ligjor ne kemi krijuar një model unik, ku ti e di me saktësi se sa do të përfitosh nga shërbimi jonë dhe sa të duhet të paguash në fund për këtë shërbim.

Partnerët tanë

Avokat fran ndoj.jpg
Avokat fran ndoj.jpg
Avokat Fran Ndoj
avokat nertila islami.jpg
avokat nertila islami.jpg
Avokat Nertila Islami
avokat roland islami.jpg
avokat roland islami.jpg
Avokat roland islami
avokat eva sherifi.jpg
avokat eva sherifi.jpg
avokat eva sherifi
avokat bledar meminaj.jpg
avokat bledar meminaj.jpg
avokat bledar meminaj

Lista e dokumentave që mund të përgatisni me nje klikim

"AvokatIm.com" ju ofron klientëve të saj ndihmën e specializuar juridike në hartimin e këtyre kontratave me një standart profesional shumë më të lartë dhe falas.

Në rastin e kontratave, referuar çmimeve standarte të shërbimeve të ofruara nga zyrat e noterisë, shërbimi për hartimin e kësaj kontrate është 5 000 lek (të reja) ndërkohë avokatim.com këtë sherbim e ofron falas.

Kontratë Pune

Kontratë huaje

Kontratë qiraje

Kallëzim/Ankim penal

Padi divorci- me marrëveshje

Padi divorci- pa marrëveshje

Marrëveshje shërbimi

Shërbimet që ofrojmë

Pranë zyrës sonë të avokatisë gjeni shërbime të shumëllojshme. Skuadra jonë e avokatëve ka të gjitha kapacitetet ti pergjigjet çdo sfide në fushën e drejtësisë, duke vënë në dispozicionin tuaj avokatët më të specializuar të çdo fushe

service11

Cështje familjare

service122

Përfaqësime ligjore

service13

Konsulencë Kontratat

service14 (1)

Heqje eklspulsi

service15

Ligjore mbi pronësinë

service16

Shërbime përbarimore

Information

Now is where the fun begins! Simply click on this text block to start editing and polishing your website's copy. You can .

Inspiration

Now is where the fun begins! Simply click on this text block to start editing and polishing your website's copy. You can

Insight

Now is where the fun begins! Simply click on this text block to start editing and polishing your website's copy. You can